Zwangles (nieuw!)

Je longen uit je lijf met feel good songs en lullabies!

 

Zwangerschapscursus met zangles

Onder leiding van een professional studeer je meerstemmige popnummers in: feel good songs waarbij je uit volle borst kunt zingen en mooie ballads die extra bijzonder zijn om te zingen met een kind in je buik. Het zingen schept al snel een band tussen de cursisten waardoor de lessen als zeer ontspannend en positief worden ervaren.

Positief effect

Als je zingt wordt het hormoon endorfine aangemaakt, ook wel bekend als het gelukshormoon. Endorfine zorgt voor gevoelens van plezier en euforie. Hetzelfde hormoon zorgt tijdens de bevalling voor een natuurlijke pijnstilling. Uit onderzoek is gebleken dat baby’s na de geboorte liedjes kunnen herkennen die ze in de baarmoeder al vaak gehoord hebben. Zingen tijdens je zwangerschap heeft zo een positief effect op jouzelf en op de baby.

Zwangles en Zwangles+

Zwangles wordt in twee varianten aangeboden: Zwangles en Zwangles+. De standaard zwanglescursus wordt gegeven door een popmuziekdocent. Bij Zwangles+ heeft de docent naast een muziekopleiding ook een opleiding in de geboortezorg. Bij beide cursussen staat het instuderen van meerstemmige popnummers centraal. Bij Zwangles+ bestaat steeds het laatste half uur uit oefeningen en voorlichting over zwangerschap en geboorte. De 5e les van Zwangles+ is een partnerles en gaat volledig over de geboorte van jullie kind.

Cursusinhoud

Kijk voor meer info over de cursusinhoud op http://www.zwangles.nl/cursusinhoud/

Interesse?

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op: http://www.zwangles.nl/locatie-heerlen-sittard/

Laatste Nieuws

  • NIEUW! Cursus Songwriting
    SCHRIJF JE NU IN! CURSUS SONGWRITING Je wordt opgeleid op het gebied van Lyrics, Melodie, Arrangement, Zangtechniek en Interpretatie, met als eindresultaat een eigen song, inclusief professionele studio-opname! In de eerste 6...
  • Junior Star Factory brengt swingende kerstsingle uit!
    Junior Star Factory is al sinds 2011 een populair concept voor jong zangtalent uit Zuid- en Midden-Limburg. Kinderen tussen de 6 en ongeveer 14 jaar krijgen hierbij wekelijks zang- en performanceles. Normaal...

Contact

Hometown Studio
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
E. info@hometownstudio.nl
T. +31(0) 6 22 35 77 23
logowebsite2klein