Kinderfeestjes

Kinderfeestje met cd-opname en optioneel een videoclip

Bent u op zoek naar een spectaculair en uniek kinderfeestje? Boek dan een van onze artiestenfeestjes, waarbij de kinderen een eigen cd opnemen en eventueel zelfs een eigen videoclip!

Er zijn een aantal verschillende opties, van verschillende prijsklassen. Heeft u interesse? Neem dan even contact met ons op voor een prijsopgave.

  • Een zangworkshop met cd-opname in de Hometown Studio te Grevenbicht, duur 1,5 uur, maximaal 8 tot 10 kinderen.
  • Bovenstaande workshop is ook eventueel uit te breiden met het opnemen van een eenvoudige videoclip, de totale duur van de workshop  is dan 2 a 2,5 uur.

Complete feestjes

  • Compleet kinderfeestje 1: Ontvangst met een glaasje drinken en een stuk gezellig versierde cake, zangworkshop met cd-opname  in de Hometown Studio te Grevenbicht, opnemen van een eenvoudige one take videoclip (clip bestaat uit 1 take en bevat geen dansje) en daarna een klein disco/karaokefeestje waarbij er muziek wordt gedraaid en de kinderen naar hartenlust mogen zingen en dansen. In de zangstudio zijn een groot beeldscherm en discolampen aanwezig. Tijdsduur  ongeveer 3 uur. (maximaal 8 tot 10 kinderen).
  • Compleet kinderfeestje 2: Ontvangst met een glaasje drinken en een stuk gezellig versierde cake, zangworkshop met cd-opname  in de Hometown Studio te Grevenbicht, instuderen van een dansje en het opnemen van een eenvoudige one take videoclip (clip bestaat uit 1 take met dansje). Tijdsduur ongeveer  3 uur, (maximaal 8 tot 10 kinderen).

Frietjes na het zingen?

Op loopafstand van de Hometown Studio is Cafetaria de Shoes gelegen, waar ook de mogelijkheid is om  gezellig te gaan zitten en de dag met frietjes en een snackje af te sluiten, zij zijn geopend vanaf 16.30 uur.

De feestjes kunnen op vrijdag en zaterdag en zondag geboekt worden (datum en tijd in overleg).

Bekijk ook onze andere workshops:

 

 

 

Laatste Nieuws

  • NIEUW! Cursus Songwriting
    SCHRIJF JE NU IN! CURSUS SONGWRITING Je wordt opgeleid op het gebied van Lyrics, Melodie, Arrangement, Zangtechniek en Interpretatie, met als eindresultaat een eigen song, inclusief professionele studio-opname! In de eerste 6...
  • Junior Star Factory brengt swingende kerstsingle uit!
    Junior Star Factory is al sinds 2011 een populair concept voor jong zangtalent uit Zuid- en Midden-Limburg. Kinderen tussen de 6 en ongeveer 14 jaar krijgen hierbij wekelijks zang- en performanceles. Normaal...

Contact

Hometown Studio
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
E. info@hometownstudio.nl
T. +31(0) 6 22 35 77 23
logowebsite2klein