Junior Star Factory

 

 

 • Wil je later zanger of zangeres worden?
 • Zing je het liefste de hele dag door?
 • Droom je weg bij programma’s als The Voice kids en het Junior Songfestival?
 • Word je blij van muziek?
 • Sta je graag op een podium, of durf je dat juist nog niet zo goed en wil je je daarin ontwikkelen?

Dan ben je bij Junior Star Factory aan het juiste adres!

Junior Star FactoryJunior Star Factory is een initiatief in Limburg voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar (geen eindleeftijd, maar maximale leeftijd is gemiddeld 15 jaar), die graag zingen en zich verder willen ontwikkelen op dit gebied. In een combinatie van groepsrepetities en duo/privé lessen leren de kinderen om samen te zingen en op te treden, maar vooral ook om zichzelf te ontplooien tot een artiest.

De leden van Junior Star Factory hebben iedere week een les: om de week is er groepsrepetitie en om de andere week is er individuele coaching (in de vorm van een duo of privé les). Er zijn meerdere groepen die op leeftijd worden ingedeeld.  Tijdens de groepslessen ligt de nadruk op het samen werken aan leuke praktijkgerichte opdrachten waarin zang en dans/performance de basis vormen, zoals het toewerken naar professioneel opgezette voorstellingen, begeleid door een live band (deze voorstellingen vinden twee keer per jaar plaats).

In tegenstelling tot bij een standaard kinderkoor wordt er bij de Junior Star Factory gewerkt aan een show waarbij de performance een belangrijk onderdeel is. De nummers worden met een pop-insteek ingestudeerd en er wordt zoveel mogelijk ruimte gemaakt voor solozang van de verschillende zangertjes en zangeresjes, zodat ze allen leren zich vrij te bewegen op het podium en zichzelf op een professionele manier te presenteren.

Tijdens de individuele coaching wordt er aandacht besteed aan de persoonlijke muzikale ontwikkeling van het kind. Zaken als zangtechniek, interpretatie, presentatie, meerstemmig zingen, microfoontechniek, etc. worden hierbij behandeld. Uiteraard wordt de coaching aangepast aan de leeftijd en het niveau. De in deze lessen geleerde vaardigheden worden vervolgens tijdens de groepsrepetities en de gezamenlijke optredens in de praktijk gebracht.

Locaties

Junior Star Factory is gevestigd op twee locaties:

Locatie Grevenbicht

De lessen vinden plaats in de Hometown Studio te Grevenbicht. De individuele en duo lessen vinden op maandag, dinsdag en woensdag plaats en worden in overleg gepland. De groepsrepetitie wordt in groepjes van maximaal 7 kinderen op dinsdagavond gegeven.

Adres: Ds. Dr. Deelemansstraat 9B 6127 AL Grevenbicht (Parkeren kan gratis op Burgemeester Kootenplein in Grevenbicht)

Locatie Heerlen

De lessen vinden plaats bij Hometown Studio Heerlen (gevestigd in The Office House) aan de rand van het centrum van Heerlen. De individuele en duolessen vinden op woensdag en donderdag plaats (wordt in overleg gepland). De groepsrepetitie wordt in groepjes van maximaal 7 kinderen op donderdagavond gegeven.

Adres: Bekkerweg 1, 6411 EG Heerlen (Parkeren kan betaald voor de deur of gratis met een parkeerschijf op max. 5 minuten loopafstand. Dit is ook op de Bekkerweg, maar dan aan de andere kant van het stoplichten)

Tijdens de basisschoolvakanties zijn er geen lessen.

Kosten

Alle leerlingen hebben om de week groepsrepetitie. In de andere week is er individuele coaching. Dit kan in de vorm van 40 minuten duo les of 30 minuten privé les.

In de duo les doen de leerlingen gezamenlijk inzing- en techniekoefeningen (10 tot 15 minuten). Daarna werken de leerlingen afzonderlijk aan eigen songs en ontwikkelpunten (10 tot 15 minuten per persoon). Er is dus nagenoeg net zoveel persoonlijke aandacht als bij een individuele les. Het heeft echter als voordeel dat er tijd gewonnen wordt door samen inzing- en techniekoefeningen te doen en dat het erg leerzaam is om te zien hoe iemand anders gecoacht wordt. Je hoort immers bij een ander vaak beter wat er fout gaat en op welke wijze het verbeterd wordt dan bij jezelf. Indien gewenst kan er ook af en toe samen gezongen worden. Uiteraard worden de kinderen zo goed mogelijk op leeftijd, type en niveau bij elkaar geplaatst.

 • Junior Star Factory met om de week 40 minuten duo les: €44,-* p. per maand
 • Junior Star Factory met om de week 30 minuten individueel les € 50,80* p.p. per maand

*De tarieven zijn gebaseerd op 38 weken les per jaar (19 weken bij om de week les). Men betaalt de contributie gedurende 11 maanden per jaar. In de zomervakantie wordt er 1 maand geen contributie afgeschreven. Bij een halfjaarlijkse vooruitbetaling ontvangt u 8% korting op het maandtarief.

Klik hier voor diverse filmpjes.
Interesse in een Junior Star Factory kinderfeestje? Klik hier!

 

 

Laatste Nieuws

 • NIEUW! Cursus Songwriting
  SCHRIJF JE NU IN! CURSUS SONGWRITING Je wordt opgeleid op het gebied van Lyrics, Melodie, Arrangement, Zangtechniek en Interpretatie, met als eindresultaat een eigen song, inclusief professionele studio-opname! In de eerste 6...
 • Junior Star Factory brengt swingende kerstsingle uit!
  Junior Star Factory is al sinds 2011 een populair concept voor jong zangtalent uit Zuid- en Midden-Limburg. Kinderen tussen de 6 en ongeveer 14 jaar krijgen hierbij wekelijks zang- en performanceles. Normaal...

Contact

Hometown Studio
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
E. info@hometownstudio.nl
T. +31(0) 6 22 35 77 23
logowebsite2klein