Groepsles voor volwassenen


Op maandag- en woensdagavond worden er groepslessen voor volwassenen aangeboden. De les op maandag duurt 1 uur. Hierin wordt er met name gezamenlijk aan techniek gewerkt en gezongen. Uiteraard is er ook ruimte voor persoonlijke coaching, maar aangezien de les maar een uur duurt, kunnen niet alle leerlingen iedere week aan een eigen nummer werken. Daarom is deze groepsles ideaal om te combineren met privéles in de andere week.

In de groepsles leer je samen het stemapparaat kennen en er het optimale uit te halen, het is gezellig en je leert bovendien van elkaar. In de individuele les kan er dan aandacht besteed worden aan het toepassen van de technieken in zelf gekozen nummers. Het is natuurlijk niet verplicht om er privéles naast te nemen! Je kunt de groepsles ook eventueel combineren met incidenteel een privéles.

Heb je liever alleen groepsles? Dan is wellicht de les op woensdag iets voor jou! Deze les duurt 1,5 tot 2 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers). Hierdoor is er, naast het gezamenlijk aan techniek werken en zingen, ook tijd om in de les aan eigen nummers te werken. Het is zeer leerzaam om naar elkaar te luisteren en interactief deel te nemen aan de coaching. Bij een ander hoor je immers vaak beter wat er gebeurt dan bij jezelf.  Daarnaast is het natuurlijk ook heel erg gezellig om samen met muziek bezig te zijn!

De groepslessen worden allen door Diana Olierook gegeven. We werken met de wereldwijd gebruikte techniek EVT (Estill Voice Training), waarin zij de enige Certified Master Teacher in Limburg is.

Tarieven

  • Groepsles volwassenen (3 tot max. 10 personen) om de week 1 uur les op maandagavond in oneven weken: €28,-* p.p. per maand (zeer geschikt in combinatie met privéles)
  • Groepsles volwassenen (3 tot max. 10 personen) om de week 1, 5 tot 2 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers) op woensdagavond in de oneven weken: €42,-* p.p. per maand.

Instromen kan op ieder moment!

*De tarieven zijn inclusief 21% btw en zijn gebaseerd op 19 weken les per jaar . Men betaalt de contributie gedurende 11 maanden per jaar. In de zomervakantie wordt er 1 maand geen contributie afgeschreven. Bij een halfjaarlijkse vooruitbetaling ontvangt u 8% korting op het maandtarief.

 

Laatste Nieuws

Contact

Hometown Studio
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
E. info@hometownstudio.nl
T. +31(0) 6 22 35 77 23
logowebsite2klein