Groepsles voor volwassenen


Op woensdagavond is er in Grevenbicht een groepsles voor volwassenen.

In de groepsles leer je het stemapparaat kennen en er het optimale uit te halen. Naast de technieken die in de groep behandeld worden, is er ook tijd om in de les aan eigen nummers te werken. Het is zeer leerzaam om naar elkaar te luisteren en interactief deel te nemen aan de coaching. Bij een ander hoor je immers vaak beter wat er gebeurt dan bij jezelf.  Daarnaast is het natuurlijk ook heel erg gezellig om samen met muziek bezig te zijn en zo nu en dan samen iets meerstemmigs te zingen!

De groepslessen worden allen door Diana Olierook gegeven. We werken met de wereldwijd gebruikte techniek EVT (Estill Voice Training), waarin zij de enige Certified Master Teacher in Limburg is.

Tarieven

  • Groepsles volwassenen (3 tot max. 10 personen) om de week 1, 5 tot 2 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers) op woensdagavond in de oneven weken: €42,-* p.p. per maand.

Instromen kan op ieder moment!

*De tarieven zijn inclusief 21% btw en zijn gebaseerd op 19 weken les per jaar . Men betaalt de contributie gedurende 11 maanden per jaar. In de zomervakantie wordt er 1 maand geen contributie afgeschreven. Bij een halfjaarlijkse vooruitbetaling ontvangt u 8% korting op het maandtarief.

 

Laatste Nieuws

  • NIEUW! Cursus Songwriting
    SCHRIJF JE NU IN! CURSUS SONGWRITING Je wordt opgeleid op het gebied van Lyrics, Melodie, Arrangement, Zangtechniek en Interpretatie, met als eindresultaat een eigen song, inclusief professionele studio-opname! In de eerste 6...
  • Junior Star Factory brengt swingende kerstsingle uit!
    Junior Star Factory is al sinds 2011 een populair concept voor jong zangtalent uit Zuid- en Midden-Limburg. Kinderen tussen de 6 en ongeveer 14 jaar krijgen hierbij wekelijks zang- en performanceles. Normaal...

Contact

Hometown Studio
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
E. info@hometownstudio.nl
T. +31(0) 6 22 35 77 23
logowebsite2klein