Baby- en Peuterzingen (nieuw!)

Bestand 12-04-16 11 28 22Zingen voor en met je kind is heerlijk, maar samen zingen met verschillende ouders en kinderen is nog leuker! Bij Baby- en Peuterzingen, zingen de ouders met de kinderen op schoot en als ze groot genoeg zijn, zingen de kinderen gezellig mee. Ook opa’s en oma’s met kleinkinderen zijn van harte welkom. De (groot)ouders krijgen eenvoudige tips m.b.t. zangtechniek en leren diverse leuke liedjes die ze ook thuis voor en met de kinderen kunnen zingen. De kinderen worden op deze manier al op jonge leeftijd in contact gebracht met muziek, wat goed is voor hun (muzikale) ontwikkeling.

De liedjes die gezongen worden zijn vaak interactief, zodat de kinderen die groot genoeg zijn, middels bewegingen en dansjes kunnen meedoen. De kleinere baby’s genieten daar stil op schoot van mee.

Baby- en Peuterzingen is een leuke, sociale activiteit die zowel (groot)ouders als kinderen met elkaar in contact brengt en beide doelgroepen steken er veel van op. Een heerlijke hobby, die je samen met je kleintje kunt uitvoeren!

Cursusinformatie

Baby- en Peuterzingen is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar (je bent al welkom met een baby van slechts enkele weken oud). Het concept is nieuw en gaat zowel in Grevenbicht als Heerlen van start zodra er voldoende aanmeldingen zijn.

Kosten

Op basis van wekelijks 45 minuten les. Alleen de volwassenen betalen, de kinderen mogen gratis mee (max 2 kinderen per persoon).

  • €45,- p.p. per maand*
  • Losse les: 13,50 euro

Stoppen en instromen kan op elk gewenst moment!

*Het tarief is inclusief 21% btw en is gebaseerd op 38 weken les per jaar . Men betaalt de contributie gedurende 11 maanden per jaar. In de zomervakantie wordt er 1 maand geen contributie afgeschreven. Bij een halfjaarlijkse vooruitbetaling ontvangt u 8% korting op het maandtarief.

Laatste Nieuws

  • NIEUW! Cursus Songwriting
    SCHRIJF JE NU IN! CURSUS SONGWRITING Je wordt opgeleid op het gebied van Lyrics, Melodie, Arrangement, Zangtechniek en Interpretatie, met als eindresultaat een eigen song, inclusief professionele studio-opname! In de eerste 6...
  • Junior Star Factory brengt swingende kerstsingle uit!
    Junior Star Factory is al sinds 2011 een populair concept voor jong zangtalent uit Zuid- en Midden-Limburg. Kinderen tussen de 6 en ongeveer 14 jaar krijgen hierbij wekelijks zang- en performanceles. Normaal...

Contact

Hometown Studio
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
E. info@hometownstudio.nl
T. +31(0) 6 22 35 77 23
logowebsite2klein