NIEUW! Cursus Songwriting

SCHRIJF JE NU IN!
CURSUS SONGWRITING

Je wordt opgeleid op het gebied van Lyrics, Melodie, Arrangement, Zangtechniek en Interpretatie, met als eindresultaat een eigen song, inclusief professionele studio-opname!

In de eerste 6 weken ga je in groepsverband met songwrite specialisten Juul de Bruin en Aïcha Cherif aan de slag met het leren schrijven van een goede tekst en een pakkende melodie. Daarnaast krijg je ook tips over het arrangeren van je song en de interpretatie ervan. In de laatste les verzorgt zangdocent Diana Olierook een zangworkshop waarbij je zangtechnische tips krijgt m.b.t. het zingen van jouw nummer.

Aan het einde van de cursus duikt iedereen de studio in om de zelfgeschreven song op te nemen. Zing je liever niet zelf? Dan mag je natuurlijk ook een zanger(es) meebrengen om dit voor je te doen.

De cursus is zowel voor beginners als gevorderden en het is niet noodzakelijk om een muziekinstrument te kunnen bespelen.

Schrijf je vóór 1 januari 2019 in via info@hometownstudio.nl

Laatste Nieuws

  • NIEUW! Cursus Songwriting
    SCHRIJF JE NU IN! CURSUS SONGWRITING Je wordt opgeleid op het gebied van Lyrics, Melodie, Arrangement, Zangtechniek en Interpretatie, met als eindresultaat een eigen song, inclusief professionele studio-opname! In de eerste 6...
  • Junior Star Factory brengt swingende kerstsingle uit!
    Junior Star Factory is al sinds 2011 een populair concept voor jong zangtalent uit Zuid- en Midden-Limburg. Kinderen tussen de 6 en ongeveer 14 jaar krijgen hierbij wekelijks zang- en performanceles. Normaal...

Contact

Hometown Studio
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
E. info@hometownstudio.nl
T. +31(0) 6 22 35 77 23
logowebsite2klein