Junior Star Factory brengt swingende kerstsingle uit!

Junior Star Factory is al sinds 2011 een populair concept voor jong zangtalent uit Zuid- en Midden-Limburg. Kinderen tussen de 6 en ongeveer 14 jaar krijgen hierbij wekelijks zang- en performanceles. Normaal wordt er in de lessen toegewerkt naar twee spetterende concerten per jaar, maar dit jaar had de groep van 20 kinderen een ander project op het programma staan… Namelijk het uitbrengen van een swingende kerstsingle!

De single “Kerstmis” werd in de zomervakantie geschreven door zangdocente Diana Olierook en producer Sjors Dahmen. Terwijl het zonnetje buiten nog volop scheen werd er door de leerlingen vanaf begin september hard gewerkt om het liedje in te studeren. Er moest geoefend worden op solo- en meerstemmige zang, maar er werd ook een choreografie ingestudeerd ten behoeve van de videoclip.

Eind november was het eindelijk zover… De leerlingen doken een hele dag de studio in om de kerstsingle op te nemen. De week erna vonden de opnames van de videoclip plaats. Daarvoor waren de zangtalentjes van Junior Star Factory te gast in Kerststad Valkenburg. Zowel in het sfeervolle centrum, als in het Sprookjesbos werden gezellige, winterse kerstbeelden geschoten. Het was een lange en koude dag, maar zeker ook een onvergetelijk mooi avontuur voor alle kinderen!

Inmiddels zijn de single en de videoclip helemaal af en worden ze officieel gereleased onder het label Hometown Studio Records. De single is vanaf nu te downloaden via de bekende download- en streamingsites, waaronder iTunes en Spotify.

Junior Star Factory hoopt met deze single de ultieme kerstsfeer over te brengen op heel Nederland en wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2018!

 

Laatste Nieuws

  • NIEUW! Cursus Songwriting
    SCHRIJF JE NU IN! CURSUS SONGWRITING Je wordt opgeleid op het gebied van Lyrics, Melodie, Arrangement, Zangtechniek en Interpretatie, met als eindresultaat een eigen song, inclusief professionele studio-opname! In de eerste 6...
  • Junior Star Factory brengt swingende kerstsingle uit!
    Junior Star Factory is al sinds 2011 een populair concept voor jong zangtalent uit Zuid- en Midden-Limburg. Kinderen tussen de 6 en ongeveer 14 jaar krijgen hierbij wekelijks zang- en performanceles. Normaal...

Contact

Hometown Studio
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
E. info@hometownstudio.nl
T. +31(0) 6 22 35 77 23
logowebsite2klein