Gitaar en Piano


Bij Hometown Studio kun je naast zang en drums ook terecht voor piano-, gitaar- en basles.

Gitaar- en basles door Sjors Dahmen

Op 9 jarige leeftijd begon Sjors (geboren in 1993) met gitaarspelen. Na een tijdje akoestisch gitaarles te hebben gehad, kwam hij erachter dat sjorsdit niet was wat hij wilde. Hij kwam toen al snel uit bij dorpsgenoot en meestergitarist Joost Vergoossen en maakte daar kennis met de elektrische gitaar. Toen wist hij het zeker, gitaarspelen moest zijn beroep worden. Op zijn 12e begon hij met spelen in enkele lokale bands. Nadat hij in 2010 zijn HAVO-opleiding afrondde, startte Sjors zijn popmuziekopleiding aan het Arcus College in Heerlen. Daar kreeg hij wederom les van Joost Vergoossen, dit keer bijgestaan door Sjoerd Rutten, Gesuino Derosas en Jan van Olffen. De laatst genoemde persoon bracht hem voor het eerst in aanraking met het vak van sessiemuzikant, in de vorm van het spelen in de begeleidingsbands van musicals. Sjors werkte mee aan 4 producties voor de Stichting Theaterplan, The Wiz, Emoticon, Footloose en Romeo & Julia. Momenteel is Sjors naast het lesgeven gitarist-zanger bij de bands Universe en Dimension12 en timmert hij ook hard aan de weg als producer en song writer.

 

 

Pianoles door Jordy Jennen

14522332_1139584216131993_1815622926_o

Na altijd gefascineerd te zijn, bewogen worden door en mee te hebben gedaan in muziek, heeft Jordy vorig jaar besloten om toelating te doen voor docent Muziek aan het Conservatorium van Maastricht, en met succes!

Zijn affiniteit in de muziek ligt bij zang, gitaar, basgitaar en piano. Zelf heeft Jordy les gehad van Rick Debie en heeft momenteel les van Sielke Smeets.

Voorkeuren voor muzikale genres heeft Jordy niet, maar om hem een CD cadeau te geven van gabber muziek is wat veel van het goede! Graag luistert Jordy naar progressieve muziek, rock, metal en (psychedelische) stoner. Maar ook genres als jazz, soul, funk, pop, country, klassiek en R&B gaan er als warme broodjes in.

Naast muzikant is Jordy Social Worker en afgestudeerd aan Zuyd Hogeschool in Sittard in juli 2014. Tussen 2014 en nu is hij werkzaam geweest als bioscoopmanager bij Foroxity Filmarena. Wil je dus eens praten over films? Dan kunnen we dit tussen de nootjes door doen! Ook als je ergens mee zit of gewoon iets kwijt wilt, dan kun je altijd bij hem terecht.

Graag komt hij pianoles geven bij Hometown Studio en zal naar zijn beste kunnen de vraag van behoefte beantwoorden. Muzikaal en sociaal gezien is Jordy voor alles in!

De lessen vinden plaats op vrijdagmiddag. De aanpak van de pianolessen is populair en wordt aangepast op de wensen van de leerling. Doorgaans werken wij met een combinatie van noten leren lezen en spelen uit een populaire pianomethode en het leren spelen van aansprekende popsongs met behulp van akkoorden. Bij leerlingen die er ook bij zingen, wordt er tevens aandacht besteed aan het combineren van zang en piano.

Tarieven gitaar en piano tot 21 jaar (btw-tarief 0%)

 • 30 minuten wekelijks of 60 minuten om de week: €65,65* per maand
 • 45 minuten om de week: €50,50* per maand
 • 30 minuten om de week: €34,55* per maand
 • Lessenkaart t.w.v. 5 uur les: €200,-. Hierbij zijn er geen lessen op een vast tijdstip mogelijk.
 • Losse les: €21,- per half uur. Hierbij zijn er geen lessen op een vast tijdstip mogelijk.

Tarieven gitaar en piano vanaf 21 jaar (btw-tarief 21%)

 • 30 minuten wekelijks of 60 minuten om de week: €79,45* per maand
 • 45 minuten om de week: €61,15* per maand
 • 30 minuten om de week: €41,80* per maand
 • Lessenkaart t.w.v. 5 uur les: €242,- (inclusief 21% btw). Hierbij zijn er geen lessen op een vast tijdstip mogelijk.
 • Losse les: €25,- per half uur (inclusief 21% btw). Hierbij zijn er geen lessen op een vast tijdstip mogelijk.

NIEUW! Groepscursus gitaar!

Begeleid jezelf op de gitaar voor kids en volwassenen ! (7 lessen van 60 minuten)

Lijkt het je leuk om jezelf of anderen te kunnen begeleiden op de gitaar? Schrijf je dan in voor deze beginnerscursus van 7 lessen, waarin je  met een gezellige groep in een mum van tijd de leukste liedjes leert spelen!

Kinderen van 6 t/m 15 jaar:
Wekelijks op woensdag in de Hometown Studio te Grevenbicht. Tijd: 16.45 tot 17.45 uur.

Volwassenen (en kinderen vanaf 16 jaar)
Om de week op woensdag in de oneven weken in de Hometown Studio te Grevenbicht. Tijd: 20.00 – 21.00 uur

De cursus start bij voldoende aanmeldingen!

Tarieven groepscursus (7 lessen à 60 minuten):

 • Tot 21 jaar: €100,- p.p.
 • Vanaf 21 jaar: 121 euro (inclusief 21% btw) p.p.
 • LEERLINGEN VAN HOMETOWN STUDIO DIE DE CURSUS NAAST EEN ANDER INSTRUMENT VOLGEN, OF LEDEN UIT HETZELFDE GEZIN KRIJGEN 10% KORTING OP DEZE CURSUS!

 

Laatste Nieuws

 • NIEUW! Cursus Songwriting
  SCHRIJF JE NU IN! CURSUS SONGWRITING Je wordt opgeleid op het gebied van Lyrics, Melodie, Arrangement, Zangtechniek en Interpretatie, met als eindresultaat een eigen song, inclusief professionele studio-opname! In de eerste 6...
 • Junior Star Factory brengt swingende kerstsingle uit!
  Junior Star Factory is al sinds 2011 een populair concept voor jong zangtalent uit Zuid- en Midden-Limburg. Kinderen tussen de 6 en ongeveer 14 jaar krijgen hierbij wekelijks zang- en performanceles. Normaal...

Contact

Hometown Studio
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
E. info@hometownstudio.nl
T. +31(0) 6 22 35 77 23
logowebsite2klein