Drumschool

In januari 2010 opende Rick Maassen zijn drumschool in  Born. Sinds januari 2013 is Drumschool Rick Maassen echter onderdeel van Hometown Studio te Grevenbicht. In deze nieuwe ruimte zijn de perfecte faciliteiten aanwezig voor het aanbieden van een royaal lessenpakket!

Drumles is te gek!

Daar kun je zelf achter komen als je je aanmeldt voor een proefles. Je leert wat JIJ wil leren! Muziek leren spelen die jij zelf uitzoekt en te gek vindt. Door deze persoonlijke manier van les geven kun je na een paar lessen al lekker muziek maken! Er is ook een mogelijkheid tot het volgen van percussieles of  een HAFA slagwerkopleiding. De drumlessen worden gegeven door Rick Maassen.

Ook bestaat er de mogelijkheid om diverse workshops en cursussen zoals percussie, Percussion & Pulse of bandcoaching te volgen.

Er zijn ook mogelijkheden om samen te spelen in de percussiegroep of bij de popband.

Neem voor meer informatie of het aanmelden voor een proefles contact op met Rick Maassen: info@rickmaassen.nl of +31(0)6 – 23319408.

 

Laatste Nieuws

  • NIEUW! Cursus Songwriting
    SCHRIJF JE NU IN! CURSUS SONGWRITING Je wordt opgeleid op het gebied van Lyrics, Melodie, Arrangement, Zangtechniek en Interpretatie, met als eindresultaat een eigen song, inclusief professionele studio-opname! In de eerste 6...
  • Junior Star Factory brengt swingende kerstsingle uit!
    Junior Star Factory is al sinds 2011 een populair concept voor jong zangtalent uit Zuid- en Midden-Limburg. Kinderen tussen de 6 en ongeveer 14 jaar krijgen hierbij wekelijks zang- en performanceles. Normaal...

Contact

Hometown Studio
Ds. Dr. Deelemansstraat 9B
6127 AL Grevenbicht
E. info@hometownstudio.nl
T. +31(0) 6 22 35 77 23
logowebsite2klein